Romanescu, despre vacile de la Coloană: Este surprinzător

Primarul din Târgu Jiu, liberalul Marcel Romanescu, are suspiciuni cu privire la modul în care patru bovine au ajuns să pască miercuri în parcul de la Coloana Infinitului. Romanescu a spus că oamenii din zonă nu au animale, sugerând că acestea au fost aduse. Primarul a cerut un raport Poliţiei Locale, pentru a afla ce făceau poliţiştii locali din parc în timp ce animalele păşteau.

Un consilier local al PSD din Fărcăşeşti este cel care a fotografiat vacile păscând în parcul de la Coloană. Marius Bălu a trimis un mesaj într-o emisiune de televiziune în care era invitat Romanescu, pentru a afla părerea primarului cu privire la acest incident. Romanescu a spus că animalele au fost aduse. „Sunt anumite elemente surprinzătoare. Mă aşteptam să găsesc astfel de animale pe centura oraşului sau în alte zone din municipiul Târgu Jiu. Nu mi se părea în regulă, însă mă aşteptam să fie astfel de fenomene. Faptul că au ajuns aceste animale în parcul central şi că au stat o perioadă lungă de timp la Coloana Infinitului este surprinzător. Eu ştiu foarte bine că cetăţenii care locuiesc în zona Parcului Coloanei nu au astfel de animale. Aceste animale au fost aduse dintr-o anumită zonă. Am cerut un raport Poliţiei Locale. Oamenii care au fost în parc trebuia să îşi facă datoria şi să îndepărteze acele animale imediat”, a comentat Romanescu la Acces TV.

Ceva mai vehement a fost un cunoscut susţinător al lui Romanescu, vicepreşedintele PMP Gorj, Leonida Belgher. „Vacile alea au fost duse, pozate de cine credeţi? De un pesedist de la Fărcăşeşti care e împotriva lui Marcel Romanescu declarat. Am înţeles, dar trebuie să verific, că a vrut să îşi impună o solistă la Festivalul Berii. Cine ar lăsa vacile de nebun în parcul de la Coloana Infinitului care este păzită non-stop de Poliţia Locală, care e toată angajată de PSD?”, a spus Belgher, sugerând că s-a urmărit compromiterea primarului Marcel Romanescu.

Vizualizări: 919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: