Romanescu își caută viceprimar la PSD

Alianța PNL - PSD ar putea fi impusă și în teritoriu, ceea ce ar însemna schimbare de majorități și implicit de viceprimari.

La Târgu Jiu, primarul liberal Marcel Romanescu are viceprimar de la Pro România, pe Gabriel Coica. Liberalul se vede colaborând cu PSD, dar nu cu orice viceprimar. I-ar agreea pe Ciprian Florescu, Marcela Mrejeru sau Tiberiu Tătaru.

Marcel Romanescu a declarat că nu-i va accepta pe postul de viceprimar al Târgu-Jiului pe pesediștii Eduard Lădaru sau Luis Popa.

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a spus că la el în casă nu îi face regulile cineva de la alt partid. “Sunt opinii, le respect, dar fiecare își face strategii pentru partidul din care face parte. Dar, nu au avut până acum niciun fel de discuții”, a spus Weber.

Consilierul local Luis Popa nu își dorește postul de viceprimar.  ”Din punctul meu de vedere, la nivelul municipiului, PSD ar trebui să refuze. Noi trebuie să ne gândim ce vrem cu adevărat în 2024. Dacă ne dorim să câștigăm competiția, nu avem ce căuta în alianță cu actualul primar”, a spus Luis Popa la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: