Romanescu mai vrea un mandat și gata

De un mandat susține primarul din Târgu Jiu că ar mai avea nevoie să-și ducă la bun sfârșit proiectele începute și altele noi. Marcel Romanescu a declarat că, dacă va mai obține încă un mandat în fruntea municipalității, se va retrage peste patru ani. “Sunt suficienți șapte ani ca să poți demonstra ceea ce vrei să faci în Târgu Jiu”, a declarat Romanescu.

Competiția electorală din această vară se anunță una destul de acerbă, iar primarul Marcel Romanescu se aștepta la acest lucru. Și numărul candidaților pentru fotoliul de primar va fi mare, dar edilul susține că ar mai avea nevoie de un singur mandat să facă ce și-a propus.

“Nu mi-am dorit niciodată și nici nu am dus vreo competiție dură. E adevărat că va fi o competiție acerbă pentru că discutăm de cea mai importantă poziție care există în Gorj: Primăria Municipiului Târgu Jiu. Sunt sigur că vor fi foarte mulți candidați. Pe de o parte, este foarte bine că cetățenii din Târgu Jiu au un număr suficient de candidați ca să poată să aleagă pe cel mai bun. Nu sunt îngrijorat de numărul de candidați sau de valoarea lor, doar că vreau să îmi duc în continuare proiectele pe care le-am demarat și sper că voi primi șansa de a avea un mandat întreg și de a avea o majoritate în Consiliul Local pentru 2020 – 2024. Așa cum am și spus, îmi voi încheia această poziție după mandatul din 2020 – 2024 pentru că eu consider că sunt suficienți șapte ani ca să poți demonstra ceea ce vrei să faci în Târgu Jiu”, a declarat primarul Romanescu, la Radio Infinit.

Alegerile locale sunt programate în această vară. Romanescu speră să obțină voturi suficiente astfel încât să rămână la Primărie și să aibă Consiliul Local de partea sa. Principalul contracandidat al lui Romanescu rămâne reprezentantul Partidului Social Democrat, partid care nu și-a anunțat până acum pe cine va miza în această cursă.

„În Gorj, în mare parte, formațiunile politice au făcut jocul PSD. Sunt sigur că vor face în continuare, dar mi-aș dori contracandidați care să aibă puterea necesară să-și prezinte proiectele și să nu facă jocul PSD. Am încredere că o parte din formațiuni vor încerca să găsească candidați integri și candidați care să poată să ia un anumit număr de voturi pe baza proiectelor demarate și nu neapărat pe un atac venit și pregătit de PSD împotriva mea”, a mai spus Romanescu.

Vizualizări: 1,732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: