Weber, patru amendamente la proiectul de buget

Deputatul PSD Gorj, Mihai Weber, a depus mai multe amendamente la proiectul de buget propus de guvernul Orban.

„Am depus patru amendamente esențiale pentru dezvoltarea județului nostru, care sunt, consider eu, cele mai importante și urgente obiective de care actualul guvern este obligat să țină cont“, a spus Mihai Weber.

Acesta a cerut acordarea sumelor necesare pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul expres Craiova - Târgu Jiu, pentru finalizarea podului de la Lainici, acordarea sumelor pentru achiziționarea certificatelor de carbon necesare pentru buna funcționare a Complexului Energetic Oltenia, precum și deblocarea și alocarea sumelor necesare pentru finalizarea Centurii ocolitoare a municipiului Târgu Jiu. „Toate aceste proiecte sunt vitale pentru județul nostru și nu există niciun motiv pentru a fi blocate. În acest moment, gorjenii vor vedea cât respect are guvernul PNL, susținut de PMP, ALDE și USR pentru județul nostru”, a fost mesajul președintelui PSD Gorj.

PSD Gorj arată într-un comunicat că „somează guvernul Orban să țină cont de obiectivele importante ale județului Gorj și să nu pună în balanță acordarea preferențială, pe criterii politice sau interese de grup“.

Vizualizări: 1,441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: