Romanescu: Nu mi-aş dori să lucrez cu unul ca Lădaru

Primarul Marcel Romanescu crede că ar fi cea mai mare lovitură să se trezească, într-o zi, că ALDE va negocia un post de viceprimar la Târgu Jiu pentru consilierul local Eduard Lădaru. „Mi-aş dori un om cu care să pot comunica”, afirmă primarul PNL.

Lui Romanescu i-ar surâde ideea să aibă alt viceprimar. Chiar şi de la ALDE, dar să nu fie Eduard Lădaru: „Eu, în primul rând, mi-aş dori un om cu care să pot comunica. Nu mă interesează ce culoare politică are. Mi-aş dori un om care să poată ţine legătura cu primarul municipiului aşa cum nu se prea întâmplă în acest moment. Nu mă interesează numele sau formaţiunea. Mă interesează omul care să rămână în primărie atunci când nu sunt în localitate şi să poată să preia sarcinile”.

Primarul Romanescu susţine că ar fi o lovitură din partea ALDE să ceară postul de viceprimar pentru Lădaru. Sigur pe el, Romanescu spune că va ieşi învingător şi la alegerile de peste doi ani, indiferent pe cine va scoate în faţă PSD. „Sunt mulţi care ar putea să fie. Chiar şi domnul Pârcălăboiu de la ALDE ar fi o persoană cu care aş putea colabora. De la PSD sunt mai mulţi. Poate doamna Luca, domnul doctor Udrescu, oameni de foarte bună calitate. Nu mi-aş dori să lucrez cu unul ca Lădaru. Asta ar fi pentru mine chiar cea mai mare lovitură pe care ar putea să mi-o dea ALDE, dar sunt oameni de bună credinţă şi cu bun simţ. Şi în sondajul lor, ca şi în sondajul celorlalţi, câştigător va fi Marcel Romanescu. Vor avea o problemă după ce vor vedea cum va ieşi sondajul pentru contracandidaţii de la PSD. Şi alegerile şi sondajul vor fi câştigate de Marcel Romanescu. Sunt convins de acest lucru”, a mai declarat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: