Romanescu: Pandurii poate juca pe noul stadion

Compania Naţională de Investiţii şi-a dat acordul pentru finanţarea etapei a doua a investiţiei de la stadionul din Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a spus că avizul obţinut de la Comisia Tehnico-Economică este un pas foarte important. „Cei de la CNI estimează că până în martie va fi dată şi hotărârea de guvern pentru aprobarea investiţiei”, a spus Romanescu. Suma nu a fost încă stabilită. Primarul spune că iniţial era vorba de 7 milioane de lei, dar va fi făcută o reevaluare, pentru că între timp a crescut salariul minim pe economie şi implicit costul cu manopera.

Romanescu a recunoscut că Pandurii are drept de folosinţă asupra stadionului până în 2020. „Nu avem nimic împotrivă ca Pandurii să joace pe acest teren”, a spus Romanescu, urmând ca juriştii să stabilească exact în ce condiţii, după finalizarea investiţiei, cel mai devreme în vara acestui an.

Cu privire la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, Marcel Romanescu a spus că recepţia lucrării va fi făcută pe 14 februarie. „Sala va fi recepţionată pe data de 14, lucru care ne bucură, pentru că sunt şanse să putem organiza campionatul naţional de box, dacă obţinem până atunci avizele necesare”, a precizat primarul. (A.P.)

Vizualizări: 1,857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: