Ţuilă: Nu cred că lui Ciocea i s-au cerut bani

Primarii PSD din Gorj sunt surprinşi de afirmaţia lui Ion Ciocea, care a spus că i s-au cerut bani în 2016 ca să candideze la parlamentare. Cel acuzat a fost preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru. Primarii nu cred ce spune Ciocea, chiar dacă acesta din urmă susţine că l-a înregistrat pe Cârciumaru când a cerut bani.

Primarul Florinel Ţuilă de la Cătunele este cel care a cerut în ultima şedinţă a Comitetului Executiv ca Ion Ciocea să fie reprimit în PSD. Florin Cârciumaru ar fi spus atunci că Ion Ciocea tocmai a pierdut procesul cu partidul. Ţuilă spune că Florin Cârciumaru nu s-a opus propunerii făcute de el, doar a făcut comentarii legate de procesul recent câştigat.

Primarul din Bustuchin a fost însă deranjat şi a făcut acuze grave la Radio Infinit. „Să nu uite Cârciumaru că l-am înregistrat când a spus că trebuie să dăm bani la partid, ca să fim pe locul acela. Nu este posibil ca un candidat să ajungă pe o listă cerându-i-se bani de la partid. O să îi pun caseta să audă ce zicea, la întâlnirea în trei, eu cu el şi cu Călinoiu”, a fost afirmaţia lui Ciocea.

Criticat de ceilalţi primari

Primarii PSD au criticat ieşirea lui Ciocea. „Aşa ceva nu cred. Nu cred că a cerut bani. A fost vorba de altceva. Noi, primarii, am stabilit ca Ion Ciocea să fie pe locul al doilea la parlamentare, de la Bucureşti s-a schimbat totul, putea să dea oricât”, a spus Ţuilă la postul de radio.

Şi Ion Bîrcă, primarul din Turburea, a avut o reacţie. „Nu-i frumos ce face, noi nu interceptăm. Primarii fac lucruri bune, ajutaţi de partid. Nu e bine ce face. Are ceva cu domnul Cârciumaru, să vorbească faţă în faţă. E murdar ce se face”, a spus Bîrcă.

Nici Pantelimon Manta nu crede că lui Ion Ciocea i s-au cerut bani, catalogând subiectul drept unul de cancan.

Vizualizări: 510

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: