Cîțu: Nicio mineriadă nu se va întâmpla în mandatul meu

Premierul Florin Cîțu a vorbit luni despre protestele minerilor din Valea Jiului. Acesta dezaprobă intenția salariaților de la Complexul Energetic Hunedoara de a veni la București pentru rezolvarea problemei salariilor restante. Cîțu a spus că guvernul a găsit o soluție pentru plata drepturilor restante.

„Îi înţeleg, ştiu că trec printr-o perioadă dificilă. Nu cred că soluţia pe care au ales-o este una care rezolvă problemele. Acest Guvern a arătat foarte clar şi anul trecut şi anul acesta, salariile au fost plătite la timp. Avem soluţii şi pentru următoarele trei luni de zile. În acelaşi timp, eu cred că trebuie să ne uităm la întreaga imagine a economiei. De aceea spun că soluţia pe care au ales-o nu cred că este una bună”, a spus Cîţu, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Premierul spune că foarte mulţi politicieni profită de pe urma minerilor.

„Nu mi se pare normal ce se întâmplă, de aceea spun că găsim soluţii, îi înţeleg, ştiu că trec printr-o situaţie dificilă, formula prin care încearcă să rezolve această situaţie nu mi se pare cea mai fericită, dar se pare că sunt foarte mulţi politicieni care profită, aşa cum au profitat şi alţi politicieni tot din aceeaşi categorie în ultimii ani de pe urma acestei categorii sociale. Ţineţi minte ce s-a întâmplat în anii '90. Eu pot să spun doar atât românilor şi bucureştenilor, că nu voi permite niciodată în România, în mandatul meu, să se întâmple ce s-a întâmplat în mandatul lui Iliescu şi a altor socialişti. Nicio mineriadă nu se va întâmpla în acest mandat”, a declarat premierul.

Vizualizări: 2,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: