Vlad Țepeș, în biroul unui primar din Gorj

Biroul unui primar din Gorj atrage atenția celor care-i trec pragul printr-un element de decor. Este vorba de un tablou care-l întruchipează pe domnitorul Țării Românești, Vlad Țepeș, care este pus la loc de cinste în biroul primarului din comuna Dănești.

Primarul a primit tabloul cadou de la un fost coleg care l-a vizitat la primărie. ”Tabloul nu este comandat de mine. Acest tablou mi-a fost făcut cadou de un coleg cu care am lucrat la Antifraudă. După ce am câștigat alegerile și mi-am preluat mandatul, a venit pe la mine și pentru că știa că sunt un om al dreptății și al legii mi-a adus acest tablou. Eu sunt un om al dreptății”, a declarat Mădălin Paliță, primarul din Dănești.

Cadoul a fost bine primit, mai ales că primarul din Dănești susține că în comuna pe care o conduce acum s-au făcut foarte multe nedreptăți. ”Așa cum Vlad Țepeș a adus Țara Românească pe linia de plutire, același lucru vreau să-l fac și eu la Dănești. Eu sunt un om al dreptății, iar aici s-au făcut până acum multe nedreptăți între oameni și vreau să pun punct la asta. Oamenii când intră la mine în birou se uită cu admirație la tablou”, a mai spus Mădălin Paliță.

Vizualizări: 3,699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: