Romanescu, supărat pe „inimioarele” date lui Florescu pe Facebook. „Îi dădeam afară!”

Nici după alegeri nu s-au liniștit apele tulburi din tabăra liberalilor gorjeni. În pragul celui de-al doilea mandat, primarul Marcel Romanescu își atacă mai mulți colegi din PNL. Îi acuză pe Gheorghe Pecingină, Victor Banța, Eduard Berca sau Nicolae Bobu că nu au făcut decât să-i pună bețe-n roate de când e primar și „să îi dea inimioare” lui Ciprian Florescu pe Facebook.

Lista celor pe care Marcel Romanescu nu îi mai agreează în niciun chip este lungă. Primarul își “urechează” colegii că nu l-au ajutat cu nimic de când e edil. Ci dimpotrivă. “Nu au făcut altceva decât să mă lovească pe la spate. Și Pecingină, și Banța, și Berca, și Nicu Bobu, pot să continui lista cu foarte multe alte nume, nu au făcut în perioada celor trei ani de mandat decât să se facă că îmi sunt profesori în administrație și în politică și că încearcă să mă ajute. Nu. M-au motivat să mai fiu încă patru ani de zile primarul municipiului Târgu Jiu și să obțin un rezultat istoric pentru PNL”, a declarat Romanescu.

În plus, mulți dintre colegii săi de partid nu făceau altceva decât să adore postările de pe Facebook ale adversarilor politici. Romanescu a spus răspicat că i-ar fi dat afară din PNL dacă ar fi fost în locul lui Dan Vîlceanu.

„Eu, personal, mi-am asumat o listă. Pe masă la PNL erau cel puțin 10 cuțite ascuțite, duse frumos la fierar, așteptau noaptea alegerilor. Din păcate, erau și unii foarte tineri în PNL care nu au înțeles toate jocurile din spatele candidaturii mele și care dădeau inimioara și like-uri la Edi Lădaru care îl promova pe Ciprian Florescu sau la Ciprian Florescu, oameni care astăzi sunt consilieri județeni din partea PNL. Nu mi s-a părut fair-play atât timp cât eu eram în competiție cu PSD. Este inadmisibil să dai aprecieri la adresa contracandidatului lui Romanescu. Dacă eram în locul lui Dan Vîlceanu, pentru că i-am trimis, am făcut captură de pe ecran, chiar în ziua alegerilor, eu a doua zi le ceream de îndată demisia sau îi demiteam, nu validam mandatul de consilier județean. Nu s-a întâmplat acest lucru”, a conchis Romanescu, la Accent TV.

Vizualizări: 3,533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: