Romanescu vrea o discuție cu partidul: Dacă mi se garantează că nu se va face un joc dublu...

Pe final de an, primarul Marcel Romanescu păstrează suspansul. Alegerile se apropie, dar edilul din Târgu Jiu nu e sigur pe lista cărui partid va candida în 2024. Întrebat de o eventuală decizie, Romanescu a spus: "Pot să discut cu toată lumea. Normal, în primul rând, cu PNL".

Mai mult, Romanescu a dat de înțeles, din nou, că dacă va pleca din PNL, va pleca cu întreaga organizație de la municipiu. "Nu-mi voi lăsa sutele de membri ai organizației municipale la mâna și în pixul nimănui", a declarat Romanescu, într-un interviu la Radio Infinit.

"Pentru mine, cred că a fost cea mai bună soluție alegerea domnului Iordache în funcția de președinte al PNL. Mi-a lăsat libertatea de a alege ceea ce fac împreună cu echipa mea de acum încolo. Asta înseamnă că pot să discut cu toată lumea. Normal, în primul rând, cu PNL, dar așa cum am declarat întotdeauna, nu-mi voi lăsa sutele de membri ai organizației municipale la mâna și în pixul nimănui. Adică, voi face în așa fel încât, în 2024, organizația pe care o conduc și eu, din calitatea de viitor candidat la primăria municipiului Târgu-Jiu, să am stabilitate pentru o eventuală candidatură", a mai spus edilul din Târgu Jiu.

Marcel Romanescu se declară, în continuare, sigur pe el. Crede că va mai prinde un mandat, dar nu știe din partea cărui partid. "Dacă cineva își imaginează că voi aștepta septembrie 2024 pentru ca cineva să-mi confirme mie și echipei mele candidatura pentru funcția de primar sau pentru funcțiile de consilieri locali, se înșală amarnic. În interiorul partidului voi avea anumite discuții și dacă mi se garantează că nu se va face un joc dublu, așa cum am mai avut în trecut, putem să rămânem parteneri într-un proiect pe viitor. Dacă voi simți, la un moment dat, o altă modalitate de abordare a competiției, îmi las rezerve pentru a discuta cu oricine care îmi garantează stabilitate pentru candidatura la alegerile locale. Știu că le voi câștiga. Singura întrebare este de unde le voi câștiga”, a mai afirmat Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: