Târgu-Jiu: Mărțișoarele RawVegan, la mare căutare

O tânără din Târgu-Jiu a venit anul acesta cu o idee nouă, dulce și sănătoasă totodată pentru a impresiona doamnele și domnișoarele. Sorina a propus mărțișoarele RawVegan, pregătite de ea, ambalate frumos și oferite cu ocazia Mărțișorului, dar și de 8 Martie. Ideea a prins foarte bine, așa că Sorina muncește din greu în această perioadă pentru a face față comenzilor.

Sorina Băjenaru, căci despre ea este vorba, are 32 de ani și este mămica a două fetițe minunate. Povestea dulce a început în momentul în care Sorina și-a dorit un desert sănătos și de calitate pentru cele mici și atunci a ales produsele RawVegan. ”Povestea acestor minunate dulciuri sănătoase a început în urmă cu ceva timp, doar că le făceam pentru membrii familiei mele, asta până când am realizat că de așa ceva s-ar putea bucura și alte mămici. Am fost plăcut surprinsă să aflu că, de fapt, toate categoriile de oameni doresc să se bucure de un dulce sănătos, mulți dintre ei datorită problemelor de sănătate, având o reală nevoie de a-și satisface pofta de dulce, care să nu conțină zahăr, gluten, lactoză etc.”, povestește Sorina.

Mulți târgujieni au profitat de aceste specialități dulci pentru a le oferi de mărțișor persoanelor dragi. Comenzile continuă acum pentru 8 martie. ”Ideea a prins foarte bine, până în prezent am primit feed-back-uri pozitive, gânduri frumoase și asta mă face să continui cu drag ce am început. Pentru 8 martie o să pregătesc cutiuțe cu bomboane și felii asortate de torturi. Vreau să se bucure un număr cât mai mare de doamne și domnișoare”, a mai spus Sorina.

Am putea vorbi în acest moment de o afacere de ”pandemie”, pentru că vânzările au mers foarte bine în această perioadă. ”Vânzările au fost în regulă în pandemie, oamenii în general sunt foarte deschiși la nou. Până în momentul de față nu am reușit să fac un clasament al produselor, așa că aș putea spune de toate că sunt produse vedetă”, a spus tânăra mămică.

O cutie de bomboane RawVegan ajunge la 50 de lei. Se pot vinde și la bucată, astfel că 6 bombonele ajung la 10 lei, iar una singură 2 lei. Și în materie de torturi, Sorina bate orice concurență.

Galerie foto






Vizualizări: 2,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: