Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

România, aur și la 8+1 feminin

Gorjeanca Denisa Tâlvescu a luat medalia de aur alături de echipa României de 8+1 la Campionatul Mondial de canotaj de la Sarasota (USA).

Echipajul României, format din sportivele Ioana Vrînceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu, Adelina Boguş, Laura Oprea şi Daniela Druncea a încheiat cursa cu timpul de 6:06.40 minute, obţinând astfel medalia de aur.

Pe podium au mai urcat Canada (6:07.09) şi Noua Zeelandă (6:07.27).

Medalia de aur obţinută de echipajul feminin de 8+1 este a doua pentru România, după cea de aur câştigată la dublu vâsle feminin categorie uşoară (Ionela-Livia Lehaci şi Gianina-Elena Beleagă).

Înainte de competiție, sportiva din Gorj și-a făcut timp să trimită un gând bun celor de acasă, prin intermediul jurnalistului Aurel Măceșanu, care a scris despre talentul ei de când era un copil.

Vizualizări: 593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: