Municipalul târgujian nu a fost cu noroc pentru FCU Craiova

FCU Craiova a pierdut două puncte pe teren propriu în derby-ul din Seria a IV-a a Ligii 3, cu Progresul Pecica. După un joc foarte disputat, în care elevii lui Eugen Trică au avut patru bare, scorul a fost egal, 0-0. Puţin peste 2000  de  spectatori au asistat la meci, ceea ce a făcut ca tribunele Municipalului târgujian de 12.500 de locuri să pară goale.

 FCU Craiova a debutat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu cu o remiză, scor 0-0, în meciul du Progresul Pecica. Lider detaşat, având acum nouă puncte avans  faţă de a doua clasată, FCU Craiova menţine o diferenţă mare faţă de urmăritoarele din clasament şi după atapa a 11-a.

Elevii lui Eugen Trică au început meciul mai greu, timoraţi probabil şi de jocul pe un teren nou, dar în repriza a doua au dominat jocul  categoric şi au trecut de mai multe ori pe lângă deschiderea scorului.

Zimța a șutat, în minutul 9, pentru prima dată în bara transversală, acesta fiind cea mai mare ocazie de gol a Științei din prima parte a jocului, Ulterior nici Stoenac nu a fost mai norocos şi a nimerit şi el  bara înainte de  pauză. În partea a doua a jocului craiovenii au fost echipa mult mai periculoasă, iar Răducanu putea să aducă bucuria în rândul fanilor lui FCU, dar șutul său a lovit bara din dreapta a portarului oaspeților.

Spectacolul care a lipsit  pe teren a fost mult mai prezent în tribună, acolo unde Peluza Sud a venit cu petarde, fumigene şi chiar artificii care au dat bătăi de cap pompierilor.

Chiar dacă a făcut un pas greşit acasă, FCU pare să nu aibă în seria a IV-a  niciun adversar care să ţină pasul sau să îi pună probleme în lupta pentru promovare.

 Rezultate etapa a 11-a

Şoimii Lipova - Viitorul Dăeşti     4-0

Naţional Sebiş - ACS Poli Timişoara  5-1

Gilortul Târgu Cărbuneşti - CSC Ghiroda şi Giarmata Vii    1-0

ACSO Filiaşi - CSC Dumbrăviţa    2-4

Flacăra Horezu - Fortuna Becicherecu Mic    0-2

CS Hunedoara - Crişul Chişineu Criş   1-2

Gloria Lunca Teuz Cermei - LPS Cetate Deva   1-3

U Craiova 1948 SA - Progresul Pecica     0-0

Galerie foto


Vizualizări: 2,263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: