Rotaru, convins că în PSD Gorj se promovează pe uşa din spate

Primarul din Leleşti, Marian Rotaru, aspirant la un post de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, se declară nemulţumit de felul în care, la nivel de filială, au fost ocupate ultimele posturi de vicepreşedinte la începutul anului.

Edilul a aflat din presă despre faptul că nu mai puţin de cinci posturi de vicepreşedinte, adică aproape jumătate din cele existente, au fost ocupate de oameni pe care nu i-a cunoscut prea mult în partid şi care au fost numiţi de actuala conducere a organizaţiei. Primarul din Baia de Fier, Constantin Mihuţescu, fostul director general al Complexului Energetic Rovinari, Laurenţiu Ciurel, omul de afaceri Bebe Ionică Viorel, femeia de afaceri Iulia Vână şi fostul deputat Scarlat Iriza sunt noii vicepreşedinţi cu a căror modalitate de numire nu pare să fie de acord acum edilul din Leleşti.

Rotaru a fost ales primar independent în 2004, dar ulterior s-a înscris în PSD Gorj şi a aspirat să devină unul dintre candidaţii la un post de deputat, conducerea filialei nefiind însă de acord cu acest lucru. Alţi colegi de-ai săi care au avut aceleaşi aspiraţii, prin prisma rezultatelor din comunele pe care le conduc, au făcut „ciocul mic” atunci când şefii de la Târgu Jiu le-au cerut acest lucru, doar edilul din Bustuchin, Ion Ciocea, renunţând la toate funcţiile pe care le-a avut în partid pentru a protesta faţă de situaţia în care se afla în interiorul PSD Gorj. „La următoarele alegeri voi candida pentru funcţia de vicepreşedinte al PSD Gorj întrucât consider că am făcut destul de multe lucruri bune. Am avut şi rezultate şi vreau să fie o competiţie, nu o intrare pe uşa din spate a unora. După cum ştiţi, în ultimul timp cred că au intrat vreo cinci persoane pe această uşă din spate, care au avut o ascensiune foarte rapidă faţă de rezultatele pe care ar fi trebuit să le aibă în partid. Poate au muncit în campanie, dar şi noi am muncit în campanie şi rezultatele s-au văzut la noi. Eu sper ca asta să fie o situaţie pentru 2-3 luni, până când sunt alegerile în organizaţie. La finalul competiţiei vom vedea cine va câştiga”, spune Rotaru, încrezător în şansele sale de câştig.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: