Rotaru nu revine director în primărie

Fostul șef al Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Marian Rotaru, nu se întoarce în instituție, așa cum spera. Rotaru a contestat, în instanță, decizia primarului Marcel Romanescu prin care a fost demis din funcție și a înregistrat un prim eșec.

Tribunalul Gorj i-a respins, joi, acțiunea ca nefondată. „Respinge acţiunea ca nefondată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare care se va depune la Tribunalul Gorj. Pronunţată azi, 03.10.2019, la Tribunalul Gorj, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de grefa instanţei”, se arată în minuta sentinței.

Marian Rotaru, implicat în multmediatizatul scandal „pedichiura la birou”, și-a pierdut funcția în primăvară. „Demiterea s-a făcut pe baza evaluării comisiei de disciplină. Ei sunt cei care mi-au propus această sancțiune, am luat act de ceea ce mi s-a propus și am emis decizia de destituire din funcție a domnului Marian Rotaru. Așa cum am promis, am făcut și o evaluare a activității domului Rotaru pe anul 2018 și i-am acordat calificativul «nesatisfăcător»”, susținea, la vremea respectivă, primarul Marcel Romanescu.

Între timp, Rotaru a câștigat procesul împotriva Consiliului Local Târgu Jiu. Și asta pentru simplul motiv că nu intră în atribuțiile consilierilor locali să demită un director.

Vizualizări: 1,767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: