O firmă cu un singur angajat ridică o sală de sport în Gorj

Un SRL din București, cu un singur salariat, a câștigat contractul privind construcția unei săli de sport în orașul Novaci. Este vorba de Antrepriza Construcții Edilitare SRL, firmă înființată în urmă cu patru ani.

Compania Națională de Investiții a organizat licitația. Au fost primite trei oferte, fiind aleasă cea a SC Antrepriza Construcții Edilitare SRL. Contractul cu firma bucureșteană a fost încheiat pe 18 septembrie.

Sala din Novaci, amplasată pe str. Rânca, va avea o tribună cu 180 de locuri. Firma din Capitală va încasa nu mai puțin de 7 milioane de lei pentru edificarea sălii de sport.

Interesant este că SRL-ul din București are lipici la bani publici, câștigând diverse contracte în ultimii doi ani, de la construcții de grădinițe până la reabilitări de drumuri sau școli.

Firma a fost înființată în 2015. Pentru 2018, Antrepriza Construcții Edilitare SRL a raportat un profit net de 233.090 lei.

Constructorul cu un singur salariat a căpătat „experiență” la Novaci, nefiind la prima lucrare efectuată în orașul de sub munte. Anul trecut, sereleul bucureștean a beneficiat de vreo 7 milioane de lei pentru modernizarea și extinderea Școlii Gimnaziale nr.2 și a Grădiniței nr.2 din Novaci.

Galerie foto


Vizualizări: 9,959

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: