Garda de Mediu Gorj, apel către cetățeni

Plouă cu sesizări la Garda de Mediu Gorj. Este vorba despre mai multe petiții cu privire la gestionarea apelor uzate menajere ce provin din gospodăriile individuale. Acestea sunt raportate ca fiind necorespunzătoare.

Reprezentanții instituției fac un apel către cetățeni, iar cei care nu se racordează la sistemele publice de canalizare riscă amenzi de până la 4.000 de lei.

”Urmare a faptului că la Comisariatul Județean Gorj al Gărzii Naționale de Mediu se primesc din ce în ce mai multe petiții cu privire la gestionarea necorespunzătoare a apelor uzate menajere provenite din gospodării individuale, facem cunoscut faptul că, în conformitate cu Legea 241 din 2006, privind serviciul de alimentare cu apă și canalizare, utilizatorii,  persoane fizice sau juridice care au sisteme proprii de alimentare cu apă, au obligația de a se racorda la sistemele publice de canalizare. Nerespectarea acestei prevederi constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 2000 și 4000 lei”, transmite Garda de Mediu Gorj.

Vizualizări: 1,349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: