Rovinari: Reguli la picnic și amenzi de 5.000 de lei

Amendă de 5.000 de lei pentru rovinărenii care merg la picnic și fac mizerie, aruncă chiștoace pe jos sau parchează unde nu trebuie. Consilierii locali au stabilit un regulament pentru cei care vor să iasă la picnic. Pot să facă acest lucru doar în zonele special amenajate și acolo trebuie să se poarte civilizat.

Regulile au intrat în vigoare chiar la începutul acestei luni. Au fost aprobate de aleșii locali, iar cei care le încalcă riscă amenzi usturătoare. “Să nu distrugă, modifice ori să degradeze panourile informative, marcajele, indicatoarele aflate în perimetrul zonelor de picnic; să arunce deșeurile doar în locurile special amenajate; să depună selectiv deșeurile de ambalaje în containerele inscripționate corespunzătoare categoriei de deșeuri; să parcheze doar în zonele special amenajate; să nu hrănească animalele sălbatice”, sunt doar câteva dintre regulile pe care trebuie să le respecte rovinărenii care vor merge la picnic.

În plus, rovinărenii nu au voie să facă picnic în spații care nu sunt amenajate și nici nu au voie să facă gălăgie când ies la grătar. Cei care le încalcă sunt pasibili de amendă. Riscă 5.000 de lei.
 

Vizualizări: 2,485

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: