Rovinari: Taxa la ştrand, la jumătate în timpul săptămânii

Rovinărenii care vor merge la ştrandul din centrul oraşului în timpul săptămânii vor plăti taxa de acces la jumătate. Administraţia locală a luat decizia de a reduce costurile la ştrand de luni până joi, pentru a da posibilitatea la cât mai mulţi cetăţeni să se scalde în aceste bazine, dar şi pentru a-i determina să nu mai meargă la râurile din zonă, unde există risc crescut de înec. Reducerea se va aplica de la începutul lunii viitoare.

Cetăţenii care merg la ştrand în cursul săptămânii plătesc în prezent o taxă care poate ajunge şi la 15 lei, dacă solicită loc pe şezlong. De luna viitoare, preţul unui bilet de acces se va reduce la jumătate, conform unei hotărâri a Consiliului Local Rovinari. Şi copiii vor plăti mai puţin în timpul săptămânii. „Începând cu data de 1 august, prin propunerea domnului primar, cu aprobarea Consiliului Local, intrarea la ştrand se va reduce de la 10 lei la 5 lei, de luni până joi, şi 5 lei un şezlong. La copii tariful va fi de 5 lei, cu tot cu şezlong. Vrem să încurajăm cetăţenii, astfel încât să nu mai meargă la scaldă la Jiu, pentru că apa este destul de murdară, iar riscul de înec este foarte mare”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul oraşului Rovinari, precizând că de vineri până duminică taxa de intrare la ştrand va rămâne neschimbată.    

DOTĂRI

Ştrandul are în dotare un teren de volei pe care se poate practica şi tenis de câmp, 2 bazine, 350 de şezlonguri achiziţionate anul acesta, dar şi o terasă cu băuturi răcoritoare.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: