Angajaţii unei firme din Târgu Jiu merg săptămânal la picnic

Salariaţii societăţii Polaris, care prestează servicii de salubrizare la nivelul municipiului Târgu Jiu, merg în fiecare săptămână la picnic. Nu pentru a mânca un mic sau pentru a bea o bere, ci pentru a împărţi saci ecologici cetăţenilor care merg la picnic la marginea oraşului, dar şi pentru a-i convinge să nu lase pe câmp resturile menajere. Astfel de acţiuni vor avea loc pe toată perioada estivală, anunţă conducerea societăţii.

Câţiva angajaţi ai societăţii Polaris, în frunte cu directorul Luis Popa, au mers weekend-ul trecut în mai multe zone de la periferia municipiului Târgu Jiu unde au împărţit saci ecologici cetăţenilor aflaţi la picnic. Salariaţii Polaris au întreprins această acţiune în zona Nuci-Şuşiţa, precum şi la ieşirea din oraş, spre comuna Leleşti  „Au fost împărţiţi saci menajeri, aproximativ o sută, şi în acelaşi timp li s-a spus oamenilor ca la sfârşitul zilei, când vor pleca spre casă, să pună resturile menajere în aceşti saci după care să-i depoziteze în eurocontainerele de 1,1 mc amplasate în zonă, eurocontainere ce vor fi ridicate de către firma de salubrizare la sfârşitul fiecărei zile de picnic. Tot în cadrul acestei campanii li s-a adus la cunoştinţă târgujienilor că jarul pe care îl folosesc la grătar trebuie să fie stins înainte de a fi aruncat în eurocontainere pentru a nu se produce evenimente neplăcute”, declarat Luis Popa, directorul societăţii Polaris.

Astfel de acţiuni ale salariaţilor societăţii de salubrizare vor mai avea loc pe parcursul verii. Obiectivul lor este acela ca în zonele de picnic să fie tot timpul curat, iar acest lucru este posibil numai dacă gunoaiele sunt aruncate în eurocontainerele amplasate în zonele respective. 

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: