„Polițist-Adjectiv” luptă cu primărița din Alimpești

Supărare mare pentru actorul Ionuț Stoica, după ce o parte din pădurea pe care o are moștenire de la mama sa la Alimpești a fost tăiată pentru ca pe acolo să fie extins un drum forestier, aflat în modernizare cu fonduri nerambursabile.

Artistul care a jucat rolul unui polițist în „Polițist-Adjectiv” trebuie să facă pe detectivul, el acuzând autoritățile locale de faptul că i-ar fi tăiat fără autorizație și fără acceptul lui mai mulți arbori. Ca urmare, a depus o plângere la Poliție și speră ca oamenii legii să îi facă dreptate.

„Nu am o suprafață mare, undeva la o jumătate de hectar de pădure, dar și din suprafața asta m-am trezit cu ea tăiată. M-a sunat mama într-o zi că e unul cu drujba la noi în pădure, care i-a spus că el are ordin să taie o parte dintre arbori. Nu am putut să ajung imediat acolo, iar acum când m-am dus am găsit deja asfalt turnat și drumul forestier care trecea pe marginea proprietății era extins la două sensuri. Și eu îmi doream un drum bun, chiar și pe acolo prin pădure, dar să fi fost făcut legal și eventual să ne fi întrebat și pe noi cineva, să ni se spună ce urma să se întâmple, nu așa, hodoronc-tronc, să trezești cu zeci de cioate pe terenul tău și să nu fie nimeni tras la răspundere pentru asta”, declară Ionuț Stoica.

Primărița din Alimpești, Elena Mosor, stă liniștită în privința acestei probleme, spunând că, de fapt, nu ar exista nicio problemă. Ea susține că din pădurea artistului s-ar fi tăiat doar tufișurile de pe marginea drumului pentru a se putea face o extindere a acestuia, fără să fie afectată proprietatea actorului. „Nu i-am făcut nici un rău domnului Stoica. Era un taluz al drumului pe care l-am amenajat ca să putem asfalta drumul conform proiectului. Drumul duce până spre Alunu, în Vâlcea, are vreo doi kilometri, iar la domnul Stoica se învecinează cu proprietatea dumnealui pe mai puțin de o sută de metri. Nu s-au tăiat copaci acolo, ci doar tufăriș. Dacă sunt nemulțumiri o să punem un expert care să o prezinte concluziile și atunci vedem cine are dreptate”, spune primărița sigură pe adevărurile sale, adevăruri pe care le verifică și polițiștii, în baza reclamației primite de la păgubit.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: