Rovinari va avea în doi ani o platformă industrială

Trei firme italiene s-au arătat interesate să dezvolte afaceri în Rovinari, iar autorităţile locale spun că au început să achiziționeze terenurile pentru realizarea unei platforme industriale. Primarul Robert Filip spune că este nevoie în Rovinari de noi locuri de muncă. Cel mai greu găsesc femeile. Edilul a explicat că sute de CV-uri au fost depuse la primărie de către cetățenii care nu au în prezent un loc de muncă. "Avem teancuri de CV-uri. În fiecare zi vin câte 10-15 oameni din Rovinari la primărie în căutarea unui loc de muncă", a spus Robert Filip, primarul orașului Rovinari. 

Italienii ar vrea să înființeze la Rovinari o fabrică de termopane, dar și o alta de asamblare, fiind vorba de componente din țările asiatice care să fie asamblate la Rovinari. Autoritățile spun că au întocmit un proiect de minimis prin care să ofere facilități investitorilor. "Adică taxe zero, doar să vină către noi", a spus primarul din Rovinari.

Toate aceste discuții vin în contextul în care primarul a anunțat că în trei luni își va deschide porțile o fabrică de volane, fiind astfel create 200 de locuri de muncă. 

Vizualizări: 7,553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: