Ruby, CRBL şi Andreea Bălan, în spectacol la Turceni

Finalul săptămânii viitoare se anunţă a fi unul incendiar la Turceni. Asta pentru că în zilele de 22 şi 23 iunie au loc zilele oraşului, unde sunt aşteptaţi să concerteze artişti de renume precum Andreea Bălan sau CRBL. Autorităţile locale au alocat anul acesta doar jumătate din suma pusă la dispoziţie în 2012 pentru manifestările de zilele oraşului.

Zilele oraşului Turceni vor debuta în data de 22 iunie când, dis de dimineaţă, vor începe concursurile de şah, de interpretare “Tip Top Mini Top” şi de table, la Casa de Cultură a oraşului. La orele 17 va începe un spectacol de jocuri populare, muzică uşoară şi populară, care va dura circa trei ore. Seara de sâmbătă se lasă cu spectacole artistice susţinute de Nicuşor Micşoianu, Olguţa Berbec, Văru’ Săndel, Jean de la Craiova,  CRBL şi MC Dj Tommy. Şi duminică, 23 iunie, va avea loc un concurs, de data aceasta de pescuit, la balta Murgeşti.

La orele 11 se va desfăşura Parada portului şi Festivalul de jocuri şi muzică populară, urmate de Festivalul Concurs “Pe dunghiţa Jiului”. Începând cu orele 17, va avea loc Finala Campionatului de Fotbal la Stadionul oraşului Turceni. Seara începând cu orele 19,30 vor întreţine atmosfera următorii artişti: Luminiţa Ţicleanu, Triton, Maria Loga, Ruby şi Andreea Bălan. Manifestările de zilele oraşului Turceni se vor încheia cu un foc de artificii.  

Elevii cu rezultate bune, premiaţi de autorităţi

Autorităţile locale din Turceni spun că anul acesta vor premia cei mai buni elevi din localitate, chiar dacă banii alocaţi pentru manifestările din acest an sunt mai puţini faţă de anul trecut. „De zilele oraşului avem de toate, întreceri sportive, spectacole şi concursuri. La aceste competiţii acordăm doar cupe şi diplome. Vom premia copiii care au avut rezultate bune la învăţătură, care au luat premii la olimpiade, 53 de elevi. Vom da tichete cadou între 300 şi 700 lei, în funcţie de importanţa premiului pe care l-au luat. Anul acesta am alocat 100.000 lei, la jumătate faţă de anul trecut. Sponsorizări nu avem de zilele oraşului”, a declarat Dumitru Gâlceavă, primarul din Turceni. 

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: