Ruşeţ anunţă schimbări de directori

Preşedintele interimar al PDL Gorj, Ion Ruşeţ, anunţă schimbări în rândul directorilor instituţiilor deconcentrate, în urma unor evaluări. El şi-a manifestat nemulţumirea faţă de actualii directori, motiv pentru care i-a cerut predecesorului său un raport, fără a şti că în timpul mandatului acestuia au fost numiţi prin concurs doar doi şefi de deconcentrate.

Primele discuţii referitoare la schimbările ce vor urma vor avea loc vineri în cadrul primei şedinţe a Comisiei de Organizare a Alegerilor. Acesta a amintit de nemulţumirile sale legate de unele numiri la deconcentrate. Ion Ruşeţ a spus că va analiza activitatea directorilor împreună cu Comisia de Organizare a Alegerilor, iar în urma acestei analize vor veni şi schimbările în rândul directorilor. Preşedintele interimar al PDL a declarat că nu are vizate anumite instituţii, însă sunt cunoscute nemulţumirile senatorului în legătură cu numirile care au fost făcute. Acesta s-a arătat deranjat că nu a fost şi el consultat. „Aceste decizii vor fi luate împreună cu comisia de organizare a alegerilor, nu le voi lua de unul singur. Vineri vom avea prima şedinţă şi atunci vom discuta”, a declarat Ion Ruşeţ, preşedintele interimar al PDL Gorj.

Cosmin Popescu, „la raport“

Ruşeţ a adăugat că îi va cere fostului preşedinte al PDL Gorj, Cosmin Popescu, un raport cu schimbările de directori din cadrul instituţiilor publice făcute în mandatul său. „Cosmin Popescu va trebui să prezinte comisiei o situaţie cu numirile care au fost făcute în perioada lui de interimat, dar va trebui să prezinte şi alte acte şi documente”, a mai spus Ion Ruşeţ. Deputatul Cosmin Popescu a precizat că în perioada sa de interimat au fost făcute numai două numiri definitive: la Direcţia Judeţeană de Cultură şi Direcţia de Sănătate Publică Gorj, în timp ce toţi ceilalţi directori vor da concurs în lunile ce urmează.

 „Cât am fost eu interimar numai două schimbări au fost definitive în urma unor concursuri. Este vorba de directorii de la DSP şi Direcţia de Cultură, respectiv Marius Boeriu şi Pompiliu Ciolacu Jr. Ceilalţi directori sunt interimari şi vor da concurs în perioada următoare. Luna viitoare va fi concurs pentru AJOFM şi DSV” a declarat deputatul.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: