Ruşeţ, apel la Caragea

Liderul PDL Gorj, Ion Ruşeţ, candidat la Consiliul Judeţean Gorj, îi cere public şefului Poliţiei Viorel Caragea să ia măsuri cu cei produc acte de violenţă în timpul campaniei electorale.

Incidentele electorale care au avut loc în câteva localităţi gorjene, membrii sau simpatizanţii PDL fiind agresaţi de susţinătorii celorlalte formaţiuni politice înscrise în cursa electorală din 10 iunie, îl determină pe preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL să ia atitudine şi să-i ceară public şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Viorel Caragea, să ia măsuri pentru respectarea legii.

Ion Ruşeţ consideră că actele de violenţă din localităţile Slivileşti şi Plopşoru, şi cele de intimidare, exercitate în Scoarţa şi Negomir, nu sunt absolut deloc normale şi că ar trebui să se intervină prompt pentru stoparea lor. Preşedintele PDL Gorj  susţine chiar că la Slivileşti s-a insistat foarte mult pentru muşamalizarea cazului, dar pentru că probele au fost atât de evidente nu s-a mai putut face nimic.

Acolo, un simpatizant al PDL a fost pur şi simplu desfigurat de susţinătorii lui Sorin Bucurescu, pentru că a avut tăria să-şi susţină convingerile politice şi să afirme că îl va vota pe Ion Ruşeţ şi candidaţii PDL la Consiliul Judeţean. Reprezentanţii PDL dezavuează aceste acte şi consideră că este normal să se intervină cât mai prompt pentru reprimarea lor şi sancţionarea celor vinovaţi.

Un alt caz care ar trebui să se afle în atenţia poliţiei este cel al primarului de la Plopşoru, care lansează ameninţări directe la adresa celor nu-l susţin pentru a obţine un nou mandat.

Preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, face pe această cale un apel către şeful IPJ să se implice mai mult în respectarea legii, pentru ca oamenii să decidă cui vor da votul pe 10 iunie fără a fi supuşi vreunor constrângeri.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: