Ruşeţ ar fi onorat să candideze împotriva lui Ponta

Liderul PDL Ion Ruşeţ nu ia în seamă anunţul liberalului Dian Popescu privind o eventuală candidatură la Senat, în condiţiile în care l-ar putea avea contracandidat pe Victor Ponta. Nu are informaţii precise că Ponta vrea un post de senator, dar a făcut o analiză a declaraţiilor lui Ponta, de unde reiese această posibilitate. Declaraţiile au fost făcute la Radio Infinit.

Dian Popescu vrea să candideze pe colegiul pe care-l ocupaţi dumneavoastră acum. Cum priviţi lucrurile?

Îl iau în calcul inclusiv pe Victor Ponta.

Pe colegiul dvs?

Da, pentru că Victor Ponta, ca preşedinte de partid nu se poate mulţumi în condiţiile în care sunt discuţii, vrea să fie premier, va trebui să aibă reconfirmarea electorală. Este la al doilea mandat de deputat, nu ştiu dacă doreşte un al treilea mandat, dar trebuie să dea un semnal în partid dacă doreşte un post de senator. Nu ştiu dacă va candida în Gorj pentru un post de senator.

Atunci PNL ar trebui să cedeze un postul de la senat.

Probabil vor ceda.

Aveţi informaţi despre candidatură?

Sunt analize pe care le facem. Au fost foarte multe voci care au spus că Victor Ponta nu va mai candida la Gorj, a venit şi a contrazis acele declaraţii, dar am analizat cu atenţie, a spus că îşi doreşte un nou mandat la Gorj. Nu a precizat ce mandat.

Este o confruntare onorabilă, candidez împotriva unui lider de partid. Sincer, pentru oricine şi pentru mine şi pentru stafful meu şi pentru echipa mea e o provocare.     

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: