Rușeț, despre schimbarea lui Boza: Nimeni nu este mai presus de lege

Ion Rușeț vede ca „riscante” declarațiile pe seama schimbării Directoratului Complexului Energetic Oltenia. În calitate de consilier personal al managerului Sorin Boza, Rușeț recunoaște că este preocupat de aceste discuții, dar este convins că nimeni nu va putea schimba Directoratul.

Ion Rușeț le-a transmis politicienilor care îl dau schimbat deja pe Sorin Boza din fruntea CEO că afirmațiile lor nu au nicio valoare: “Mi se par cel puțin riscante acele afirmații. Există un articol în Constituție care spune că nimeni nu e mai presus de lege. Conducerea companiei se face în baza Ordonanței 109 și, în consecință, prevederile și contractul de mandat nu intră în atributul politicienilor, ci al organelor abilitate, mandatate de ministrul Energiei”.

Cu toate acestea, Rușeț a subliniat, la Tele3, că este mai preocupat decât restul angajaților de conducerea companiei, mai ales că este consilierul personal al lui Sorin Boza. „Politicienii pot să facă ce declarații vor și își asumă chiar un risc. Ceea ce cunosc este informația publicată în Monitorul Oficial privind data Adunării Generale a Acționarilor și ordinea de zi. Și eu, ca salariat, sunt preocupat să văd are vor fi deciziile. Există o preocupare mai mare ca a oricărui alt salariat, sunt consilierul personal și trebuie să fiu interesat de managementul de la conducerea companiei. Nu comentez acest lucru pentru că aș fi extrem de subiectiv și nu se cade în poziția pe care o am, de consilier, să dau asemenea răspunsuri”, a mai spus Rușeț.

Vizualizări: 2,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: