Prima firmă care vrea să închirieze spațiu la stadionul din Târgu Jiu

McDonald’s va veni anul acesta şi în Târgu Jiu. Directorul de dezvoltare din România al companiei a fost prezent în cursul acestei săptămâni la Târgu Jiu pentru a discuta cu autorităţile despre închirierea unui spaţiu în noul stadion din Târgu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu s-a întâlnit, în cursul acestei săptămâni, cu reprezentantul celor de la McDonald’s, purtând discuţii cu Gigi Grosu, directorul de dezvoltare pentru România al companiei. Acesta şi-a manifestat interesul pentru a participa la licitaţia care se va organiza pentru a închiria un spaţiu de la parterul noului stadion. „O veste bună pentru cei interesați (și nu sunt puțini având în vedere numărul foarte mare de mesaje pe care le-am primit în acest sens), reprezentanții din România ai McDonald’s au venit la Târgu Jiu. Gigi Grosu, directorul de dezvoltare al companiei, a vizitat noua arenă sportivă din municipiu, manifestându-și interesul față de un spațiu din incinta stadionului”, a precizat primarul Marcel Romanescu asigurând gorjenii că zona din faţa Primăriei Târgu Jiu va fi una dintre cele mai moderne din oraş, iar la acest aspect va contribui probabil şi McDonald’s: „Zona din fața Primăriei Municipiului Târgu Jiu va avea un aspect modern și va arăta foarte bine după terminarea lucrărilor la stadion, motiv pentru care există un interes destul de mare pentru spațiile de aici. McDonald’s și-a manifestat deja intenția de a participa la licitația ce se va organiza pentru spațiile din incinta arenei”.

Lucrările la noul stadion se apropie de încheiere, recent fiind finalizate lucrările la partea din spatele peluzei situate spre Parcul Central, acolo unde au muncit lucrătorii de la Edilitara Târgu Jiu. Recepţia lucrărilor va demara pe data de 26 iunie, inaugurarea oficială fiind programată în luna iulie.

Vizualizări: 2,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: