Sute de solicitări pentru cota de cărbune

Sute de angajați ai Complexului Energetic Oltenia au depus cereri pentru cota de cărbune. Solicitări mai pot veni până la jumătatea lunii iulie. Tot de luna viitoare, vor începe și livrările.

Zece tone de cărbune va primi fiecare angajat al companiei. 110 lei pentru fiecare tonă trebuie să plătească fiecare salariat. De pe 18 iunie până în prezent, au ajuns deja sute de cereri din partea minerilor.

Anul trecut, 10 mii de angajați ai CEO au primit cota de combustibil. „Procedura e în derulare. Cererile se depun până la jumătatea lunii iulie. Au fost depuse deja câteva sute. Salariații optează pentru locul, cariera de la care vor încărca cărbunele. Îl pot folosi pentru a încălzi locuințele personale, ale rudelor de gradul I. Cu luna iulie, se va acorda cota de combustibil, va fi mai devreme decât anul anterior. Anul trecut, au fost în jur de 10 mii. Acum doi ani, au fost mai puține, vreo 7-8000. S-a scumpit foarte mult și lemnul. Cărbunele e încă o soluție pentru încălzirea locuințelor”, a spus Sorin Olaru, directorul de Resurse Umane, la Tele3.

Vizualizări: 2,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: