Măsuri după decesul de la Jilț. Se fac instruiri cu șefii de cariere

Instruiri în carierele din Complexul Energetic Oltenia după accidentul de muncă mortal produs săptămâna trecută. Directoratul companiei a luat decizia să facă noi ședințe cu șefii din cariere pentru ca tragediile să nu se mai repete.

Un angajat de 46 de ani a sfârșit, miercuri, electrocutat la Cariera Jilț Sud. Administrația a luat măsuri pentru ca toate condițiile de securitate și sănătate în muncă să fie cunoscute și respectate de toți angajații companiei. “În special, la oameni cu experiență apar aceste accidente. Încercăm cu toți șefii de sector, oamenii care trebuie să organizeze activitatea la cariere, să-i mai conștientizăm printr-o instruire pe protecția muncii în următoarele zile. Au fost câteva măsuri luate de Directorat, printre care și asta. Este tragic când se întâmplă evenimente soldate cu deces”, a spus, la Tele3, directorul Direcției de Resurse Umane, Sorin Olaru.

În plus, se va analiza și situația familiei angajatului mort la locul de muncă săptămâna trecută. Dacă văduva acestuia nu are un loc de muncă, ea va fi angajată în cadrul Complexului Energetic Oltenia, a mai adăugat Olaru: „Probabil vom angaja soția. Nu lucrează la Complexului Energetic Oltenia. O să vedem după ce se mai liniștesc și ei acasă”.

Vizualizări: 3,372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: