Ruşeţ, lăudat de opoziţie: E altfel decât Pinalti, Falcă, Udrea…

Liderii PRM Gorj l-au lăudat ieri pe preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, în condiţiile în care nu au contenit cu criticile la adresa altor pedelişti. După ce au spus cât e de bun senatorul democrat liberal, peremiştii au zis că nu le este frică de Ruşeţ, pentru că acesta va pierde alegerile cu succes, deoarece nu e ca Pinalti, Falcă sau Udrea. Peremiştii gorjeni au comentat ieri rezultatul alegerilor din Neamţ, unde PDL a câştigat postul de deputat, în condiţiile în care în toate sondajele este cotat sub 15 la sută. Cel care a contribuit la victorie este primarul de Neamţ, Gheorghe Ştefan, cunoscut mai ales sub numele de „Pinalti“.

Conducerea Inspectoratului Şcolar, Marcel Hoară şi evident PDL Gorj au fost subiectele abordate de peremişti la conferinţa de presă. S-au oprit asupra rezultatelor de la alegerile din acest sfârşit de săptămână. <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />La Neamţ a câştigat PDL cu puţin peste 50 de procente, iar la Maramureş USL, dar cu un scor la jumătatea celor din sondajele în care trece de 70 la sută.

De Manţog le era teamă, de Ruşeţ…

Reprezentanţii PRM Gorj cred că nu vor avea probleme cu PDL la alegerile din 2012, dat fiind că în fruntea organizaţiei nu mai este Ionel Manţog. „De calibrul lui Pinalti, Falcă de la Arad, Udrea nu avem la Gorj. Sunt cam dezorientaţi Nu mai e Ionel Manţog, au o problemă. Dl Ruşeţ este altfel“, a declarat Bucălăete.

Acesta a continuat şi a spus că urmează „cea mai periculoasă campanie din ultimii 20 de ani“.

PRM: „Nu am dat, că nu avem”

Preţ de câteva zeci de minute peremiştii au vorbit despre mita electorală pe care o dau pedeliştii pentru a câştiga alegerile. Cu amărăciune, peremiştii au recunoscut că ar da şi ei dacă ar avea. „Nu am dat niciodată, pentru că nu avem“, a spus vicepreşedintele Constantin Lemnaru.

Revista presei, cu Gheorghe Bucălăete

La începutul conferinţei de presă prim-vicepreşedintele PRM, Gheorghe Bucălăete, a arătat că citeşte cu responsabilitate publicaţiile din Gorj şi le-a prezentat ziariştilor subiectele din ultimele săptămâni. Bucălăete a aflat din presă că 12 mii de copii fără posibilităţi materiale vor primi rechizite pentru anul şcolar ce urmează. Culmea, Bucălăete este împotriva acestui ajutor guvernamental deoarece, spune el, obligă părinţii să voteze cu PDL. Cert este că rechizitele se oferă de ani buni. După ce a epuizat subiectul rechizite, Bucălăete a aruncat ochii într-o foaie de pe birou şi a amintit şi despre şcolile din judeţ care nu au autorizaţie sanitară de funcţionare. Şi pentru acest lucru tot PDL este de vină.

REACŢIE

Deputatul Severus Militaru i-a luat apărarea lui Ruşeţ: "Eu cred că domnul Ruşeţ va putea câştiga alegerile pentru Consiliul Judeţean, pentru că îl recomandă tinereţea, experienţa în organizare pe care o are de la sindicate şi faptul că are în spate o echipă care vrea să câştige. Cei de la PRM nu sunt decât o trompetă a PSD, aşa că nu am de ce să comentez mai mult".

AVERTIZARE

Judecând după spusele prim-vicepreşedintelui PRM, în 2012 PRM se luptă doar cu USL, dacă PDL nu mai este de luat în seamă. Bucălăete a amintit partenerilor de la PSD că nu a uitat de sondajul în care aceştia aveau mai puţin chiar decât portocaliii şi că protocolul încheiat cu ei va fi pus în discuţie într-o şedinţă ce va avea loc în această săptămână. 

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: