Călinoiu şi-a început campania electorală la pedelişti acasă

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, şi-a început campania electorală la bâlciul de la Tismana, de Sf Maria, oraş condus de democrat-liberalul Costel Buzianu.

Călinoiu a urcat pe scenă să transmită câteva cuvinte tismănenilor prezenţi la Festivalul de muzică populară. “Este o perioadă foarte grea pe care împreună trebuie să o depăşim. Cei aleşi trebuie să se ţină de cuvânt şi să facă ceea ce promit în campanie. Împreună sper că vom trece de aceste greutăţi care apasă pe umerii noştri, de aceea sunt aici alături de dumneavoastră”, a spus Călinoiu în faţa mulţimii.

Primarul, democrat liberalul Costel Buzianu, susţine că i-a invitat şi pe alţi oameni de vază de la judeţ, printre care prefectul Liviu Andrei sau subprefectul Marcel Romanescu, însă aceştia nu au venit. “Nu ştiu de ce nu au venit cei pe care i-am invitat. Eu am lansat invitaţiile, iar cine a avut plăcerea a venit, cine nu, nu”, a declarat Costel Buzianu. Primarul de la Tismana nu şi-a invitat şi şefii de partid, acesta s-a rezumat doar la cei mai importanţi oameni din judeţ.

Cât priveşte ideea unui nou mandat, acesta susţine că va candida fără îndoială. Deocamdată este la PDL, dar mai are timp să se gândească din partea cărui partid va candida. “Cred că am făcut multe lucruri bune în Tismana, iar acest lucru mă acreditează. Deocamdată sunt la PD-L şi îmi voi termina acest mandate. Nu m-am gândit dacă voi trece la alt partid, mai este timp pentru asta”, susţine Buzianu.

DISPERAŢI

Propaganda lui Călinoiu este catalogată de pedelişti ca un semn de disperare. “Este un mesaj de disperare, în primul rând faţă de cei din interiorul partidului, fapt demonstrat şi ieri unde nu a participat niciun alt membru marcant din partea PSD. Pe zi ce trece Călinoiu va rămâne un lup singuratic în interiorul PSD”, a declarat Ion Fugaru, secretar general adjunct PDL Gorj.

Nu ştiu de ce liderii PD-L nu au fost prezenţi la Tismana, este şi o perioadă de concedii, timp în care majoritatea colegilor mei de partid se află în vacanţă

Ion Fugaru, secretar general adjunct PDL Gorj.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: