Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ruşeţ: Mai mulţi bani pentru securitatea în muncă

Ion Ruşeţ, consilier al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a spus că a identificat multe probleme în urma verificările făcute în ultimele săptămâni în carierele miniere. Pe de altă parte, acesta le transmite minerilor că au crescut cheltuielile pe partea de sănătate şi securitate în muncă. „Am observat o creştere de la an la an a cheltuielilor pentru securitate şi sănătate în muncă pe salariat. Dacă în 2014 discutam despre o cheltuială de 200 de lei, cu o menţinere în 2015 şi o scădere până la 190 de lei în 2016, în 2017 deja am trecut la 240 de lei, iar analizând primele opt luni ale anului 2018, deja ajungem la 260 de lei. Poate nu este suficient, dar eforturi se fac”, a spus Ruşeţ la Radio Accent.

Ruşeţ a spus că, în timpul controlului, mulţi salariaţi au reclamat calitatea echipamentelor de lucru. „Am făcut vizite în toate cele zece cariere. Calitatea echipamentului de iarnă a fost reclamată de salariaţi, este o problemă pe care o vom analiza”, a explicat Ion Ruşeţ. (A.A.)

Vizualizări: 1,369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: