Rusu s-a despărţit cu greu de familie

Unul din cei mai împătimiţi familişti de la Pandurii, Adrian Rusu, s-a despărţit cu greu de soţie şi copil la plecarea în Austria. Aceştia l-au condus pe fotbalist până la uşa autocarului iar Rusu le-a promis că se vor revedea peste numai 12 zile.

După un sezon la Braşov, Rusu a revenit la Pandurii. Doar 2 zile a putut sta acum cu familia. Vineri s-a încheiat stagiul de la Sibiu şi ieri toţi jucătorii s-au îmbarcat spre Austria.  

Greu e departe de familii

Viaţa de cantonament e un chin pentru fotbalişti dar ei sunt conştienţi de sacrificiile pe care trebuie să le facă. Adi Rusu, un familist convins, e unul din jucătorii căruia i-e greu departe de cei dragi. Rusu a fost de altfel singurul care a fost condus de soţie şi de băieţelul său la autocar. „Despărţirea de familie e cea mai grea în perioada asta, dar n-avem ce face. Asta e situaţia şi trebuie să trecem şi prin clipele astea. Vor fi două săptămâni după care ne vom reîntâlni şi vom sta mai mult timp împreună” spune Rusu care i-a lăsat băiatului un cadou de bun rămas. „I-am dat ceva care să-i fie aproape în locul meu şi am vorbit puţin cu el. E greu să înţeleagă lucrurile astea, e la vârsta la care pricepe şi are şi el sentimente.”

Vrea să continue la Pandurii

Adi Rusu mai are contract cu Pandurii doar un an. Acesta a menţionat că a avut deja discuţii cu preşedintele Eugen Pârvulescu pentru prelungire.

„Am avut o discuţie cu domnul Pârvulescu şi vom vedea dacă vom ajunge la o înţelegere cu privire la un nou contract. Dorinţa mea este să fie bine, să fiu respectat în continuare şi probabil ne vom înţelege“, a spus Rusu, care a explicat faptul că nu-i este greu să se acomodeze, dat fiind că a stat aici trei ani. Sunt mulţi colegi noi, dar care m-au primit foarte bine. Este un colectiv foarte unit şi foarte bun şi cred că nu vor fi probleme. Înainte să plec de la Târgu Jiu jucam la tineri atunci când jucat tinerii cu bătrânii, acum cred că o să joc la bătrâni. E foarte bine că vin jucători tineri foarte talentaţi din spate“. Cât despre obiectivul pandurilor, Rusu crede că anul acesta nu va mai fi evitarea retrogradării.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: