S-a dat startul înscrierilor la Palatul Copiilor

Preşcolarii şi elevii din Gorj au la dispoziţie peste 20 de cercuri educativ- aplicative la Palatul Copiilor din Târgu Jiu. Începând de astăzi, programul de înscrieri este de luni până vineri, între orele 9.00 -18.00.

„Toate cercurile au fişele de înscriere pregătite încă de săptămâna trecută pentru că au mai venit părinţi să întrebe când se fac înscrieri şi le-am dat posibilitatea să-şi înscrie copiii pentru a nu mai fi nevoiţi să facă alt drum, dar începând cu data de 1 septembrie va fi program non-stop pentru înscrieri, mai exact de la ora 9.00 până la ora 18.00. Permanent, vor fi profesori care să înscrie copiii”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu.

Şi anul acesta oferta educaţională este una diversificată. „Avem 23 de cercuri. Cuprindem toată paleta de activităţi, începând de la dansuri moderne, dansuri populare, muzică uşoară, muzică populară, informatică, protecţia mediului, pictură, sculptură, engleză, franceză, germană până la studii europene, oratorie, dezbateri, cenaclu literar, anticipaţie ştiinţifică, teatru, deci tot ce îşi doresc ei. Având în vedere că la Palat activitatea este gratuită sunt convins că vor veni foarte mulţi copii. Anul trecut am avut înscrişi cam 3600 de copii numai la Târgu Jiu. La nivelul judeţului, mă refer şi la cluburile noastre, am avut înscrişi circa 7200 de copii. Ne aşteptăm ca în fiecare an să vină cât mai mulţi copii pentru că, în anii trecuţi, rezultatele au fost excepţionale la concursurile extraşcolare, iar copiii se anunţă unii pe alţii”, a precizat Pompiliu Ciolacu.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: