S-a încheiat derby de Oltenia. Victorie uriașă la Craiova

Meciul  derby dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova s-a încheiat cu scorul de 0-2. Deși Universitatea este echipa mai bine clasată și cu un lot mai puternic, fiind și gazda partidei, în acest meci din etapa a 19-a din Superliga oaspeții de la FCU au fost cei care s-u impus.

Universitatea Craiova a pierdut în derby-ul cu FC U Craiova, scor 0-2, în etapa a 19-a din Superliga. Pe cât este de neașteptată și surprinzătoare, victoria celor de la FCU Craiova este una uriașă pentru elevii lui Nicolo Napoli.

Favorită în acest meci era echipa gazdă, din mai multe motive, cum ar poziția din clasament, obiective și lot, dar oaspeții din meciul de la Craiova, elevii lui Nicolo Napoli de la FCU au fost mult mai motivați deși sunt pe ultimele locuri în clasament.

Trecând peste atuurile echipei lui Mirel Rădoi, nu sunt de neluat în calcul numeroasele probleme de lot ale Universității. Rădoi a fost nevoit să apeleze la jucători tineri și foarte tineri iar Denis Mirel Benga a fost titularizat în premieră la acest joc,  în campionat. Fundașul stânga al Universității Craiova are numai 17 ani.

Vizualizări: 797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: