S-a izbit cu maşina de un parapet

O tânără din Bumbeşti Jiu a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu cu multiple traumatisme după ce maşina în care se afla s-a izbit de un parapet. Evenimentul s-a produs chiar la intrarea în Bumbeşti-Jiu din Defileu, unde şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Şoferul de 28 de ani din judeţul Olt şi-a petrecut noaptea împreună cu prietena lui la un motel din Defileul Jiului. Ieri de dimineaţă aceştia se îndreptau către Bumbeşti Jiu. Şoferul nu a luat în calcul faptul că şoseaua era umedă şi a apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului şi după ce a părăsit partea carosabilă s-a izbit de un parapet. În urma impactului prietena şoferului de 24 ani, din Bumbeşti Jiu a fost rănită. „Nu am avut viteză. Totul s-a întâmplat din cauza drumului care este sub orice critică. Este jalnic. Peste tot numai gropi şi denivelări. Din cauza drumului s-a întâmplat nenorocirea asta”, a spus şoferul.

Locuitorii din zonă spun că au auzit în zgomot puternic şi au ieşit din casă. ”Eu eram în casă şi am auzit o bubuitură puternică. M-am speriat şi am ieşit imediat din casă să văd ce s-a întâmplat. Am văzut maşina în mijlocul drumului, băiatul s-a dat jos şi s-a dus să o scoată şi pe prietena lui. Ea era plină de sânge pe faţă. Au dat în zidul de beton de pe marginea drumului”, a povestit un localnic.

Oamenii din zona respectivă susţin că şoferii circulă cu viteză şi se întâmplă foarte multe accidente. Acum câteva luni un bărbat a decedat în acelaşi loc unde s-a produs ieri evenimentul rutier. Poliţiştii veniţi la faţa locului au stabilit că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean cu multiple traumatisme. „Am primit o pacientă policontizionată. Starea ei nu este stabilă, acum este supusă unor investigaţii suplimentare şi este monitorizată”, a declarat Ramona Oprea, medic la UPU.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: