S-a sinucis la două săptămâni după nuntă

Un tânăr din Târgu-Jiu a decis să-şi pună capăt zilelor din dragoste. Octavian Aribăşoiu s-a căsătorit în urmă cu două săptămâni cu fata pe care o iubea, dar din cauză că părinţii ei nu erau de acord cu relaţia a fost nevoit să accepte divorţul. Duminică seară tânărul a fost bătut de rudele fetei şi şi-a pierdut orice speranţă că ar mai putea fi împreună vreodată. A considerat că cel mai bine ar fi să-şi ia viaţa.

Octavian Aribăşoiu de 26 de ani trăia o poveste de iubire alături de o fată de 18 ani. Părinţii fetei nu au fost niciodată de acord cu relaţia dintre cei doi, însă cu toate acestea tinerii s-au căsătorit în secret în urmă cu două săptămâni. Gestul lui Tavi, aşa cum îi spuneau prietenii, a şocat pe toată lumea. Nimeni nu se aştepta la una ca asta. „Am aflat de la fratele lui că trebuia să se ducă să-şi ia certificat medical că l-au bătut rudele soţiei, dar nu s-a dus. I-a promis fratelui lui că se duce. A vorbit cu el, dar nu i-a spus ce are de gând să facă. A plecat şi l-a lăsat singur acasă şi a revenit după o jumătate de oră, dar l-a găsit spânzurat de ţeava de la gaze. A început să ţipe, au sărit toţi vecini. Era un băiat minunat. Ar fi ajutat pe oricine. Nu făcea probleme, era muncitor. Pe el fata asta l-a distrus. Ea nu era bună. Nici părinţii ei nu erau buni”.

Octavian trebuia să meargă ieri la lucru, la depozitul unde manipula marfă, însă nu a mai ajuns. Când a aflat vestea, patronul băiatului a venit imediat să vadă ce s-a întâmplat. „Era un băiat bun, muncitor la locul lui. Se căsătorise cu fata pe care o iubea. Se mutaseră împreună. Mi-a zis că nu vine la serviciu că l-a bătut cumnatul lui. Am auzit de nenorocirea asta şi am venit să văd care este situaţia”.

„S-au căsătorit pe 17 februarie în secret“

Mama tânărului a povestit ce apăsări avea tânărul. „S-a spânzurat copilul meu din cauza soţiei lui. Se iubeau mult, dar părinţii ei nu-l voiau. El i-a spus la un moment dat să-l lase în pace că relaţia lor nu are niciun viitor, dar ea nu a vrut. S-au căsătorit pe 17 februarie în secret, dar au aflat părinţii ei. I-au obligat să divorţeze cu promisiunea că se vor căsători la vară după ce termină şcoala. Copiii de aia s-au dus să depună actele pentru divorţ. Fata se mutase la el. Stăteau singuri. Aveau tot ce le trebuia în casă. Duminică a venit mama ei să-i ia hainele de aici. Seara l-au chemat la ei la ţară să stea de vorbă şi l-au bătut pe băiatul meu. Cumnatul lui, adică soţul surori ei. Ei se iubeau. O sunai şi pe soţia lui să-i spun şi începu să plângă. Acum degeaba mai plânge că e prea târziu. Să le mulţumească părinţilor ei”, a povestit mama tânărului.

Soţia, elevă la Colegiul „Mincu“

Fata pe care Octavian o iubea şi care i-a fost soţie pentru două săptămâni, este elevă în clasa XII-a la Colegiul „Ion Mincu”. Nimeni în afară de câţiva colegi nu ştia că eleva liniştită, care învaţă bine şi nu avea absenţe s-a căsătorit în secret.

Cadrele didactice au aflat toată povestea ei, abia ieri când a primit telefon că soţul ei s-a sinucis. „Este o elevă bună, cu rezultate bune, fără absenţe, era liniştită. Într-una din pauze a primit un telefon. Erau toţi adunaţi la baie şi plângea. Nu mi-a zis decât că trebuie să plece acasă că prietenul ei s-a sinucis. Am aflat de la colegi că s-a căsătorit şi părinţii ei nu-l acceptau pe băiat”, a declarat profesoara de engleză a fetei. 

Galerie foto


Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: