S-a specializat în furt de acumulatori auto

Un tânăr de 25 de ani din Peștișani, județul Gorj, s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, fiind acuzat că a lăsat mai multe mașini fără acumulatori.

La data de 16 februarie, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat de 38 de ani, din comuna Peștișani, despre faptul că în perioada 13-16 februarie 2018, persoane necunoscute i-au sustras doi acumulatori auto de la două autoutilitare ce erau parcate în apropierea locuinței, producându-i un prejudiciu de 600 lei.

De asemenea, la data de 17 februarie, Postul de Poliție Peștișani a fost sesizat de trei bărbați de 38, 47 și 49 de ani, din comuna Peștișani, despre faptul că în perioada 13-17 februarie 2018, persoane necunoscute au sustras 6 acumulatori auto de la autovehicule ce erau parcate în apropierea unei locuințe și în curtea unui depozit de pe raza localității, producând un prejudiciu de 1.600 de lei.

Acumulatorii au fost recuperați și predați părților vătămate, iar cercetările continuă pentru satbilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei și a întregii activități infracționale a tânărului. 

În cauză  s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 1,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: