S-a stabilit data meciului din finala Cupei României Gorj!

Finala județeană a Cupei României se va disputa la începutul lunii iunie. AJF a decis ca meciul dintre finalistele din acest sezon să se dispute pe terenul de la Mătăsari, pe data de 1 iunie.

Finala Cupei României la fotbal faza județeană se va disputa sâmbătă, 1 iunie, ora 12:00, pe Stadionul Minerul din Mătăsari, a anunțat AJF Gorj. Finala se dispută între cele mai bune echipe din Liga 4, campioana Vulturii Fărcășești și ocupanta locului doi, Jiul Rovinari.

Vulturii Fărcășești este deja campioană a județului Gorj, fiind premiată în weekend de reprezentanții AJF Gorj. Formația din Fărcășești va avea astfel posibilitatea de a lua cele două trofee județene în acest an dacă va primi și trofeul Cupa României  Gorj.

AJF Gorj a decis ca finala competiției să aibă loc pe Stadionul Minerul din Mătăsari. „A fost stabilită data disputării finalei din Cupa României. Meciul va avea loc sâmbătă, pe 1 iunie, de la ora 12, pe Stadionul “Minerul”, din Mătăsari. Întâlnim pentru al 2-lea an consecutiv Jiul Rovinari în cadrul finalei acestei competiții. Vom da totul pentru a menține trofeul acasă!”, au anunțat și cei de la Vulturii Fărcășești pe pagina oficială.

La finala de anul trecut, tabela a rămas intactă la finalul celor 90 de minute, echipa din Fărcășești reușind să se impună la loviturile de departajare.

Vizualizări: 1,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: