Se pregătește o revenire fantastică la Universitatea Craiova!

Universitatea Craiova are ca obiectiv titlul în sezonul viitor, așa că Mihai Rotaru e gata să dea lovitura cu revenirea unei legende în conducerea clubului.  Acționarul oltenilor a anunțat că ia în calcul revenirea lui Sorin Cârțu.

La finalul meciului cu Sepsi, 3-2, din ultima etapă din play-off, Mihai Rotaru a dat de înțeles că ar fi în discuții avansate pentru revenirea lui Sorin Cârțu la Universitatea Craiova.

Milionarul nu a vrut să ofere un răspuns direct atunci când a fost întrebat dacă ia în calcul revenirea lui Sorin Cârțu în conducerea echipei. Totuși, finanțatorul a precizat că Sorin Cârțu a fost singurul invitat din exterior în cadrul Adunării Generale a Acționarilor, așa că acest lucru spune multe despre posibila implicare a legendei oltenilor din sezonul viitor.

„Nu pot să dau din casă. Gândiți-vă că noi am avut în 17 aprilie Adunarea Generală a Acționarilor, în care s-a luat la cunoștință bilanțul, s-a stabilit mărirea de capital social de 5 milioane de euro. Singurul invitat din exterior a fost domnul Cârțu. Asta cred că spune multe!”, a spus Mihai Rotaru, la Prima Sport.

Sorin Cârțu, în vârstă de 68 de ani, este una din legendele Universității Craiova, formație la care a fost atât antrenor, cât și ca jucător. De asemenea, a făcut parte din conducerea clubului condus de Mihai Rotaru în perioada 2019-2023.

În iunie 2023, odată cu plecarea de la Universitatea Craiova, Sorin Cârțu a declarat că se va retrage definitiv din fotbal. El s-a decis să pună capăt unei cariere longevive de peste 55 de ani în lumea fotbalului, timp în care a trecut prin toate stările și emoțiile.

Sorin Cârțu este ultimul antrenor sub comanda căruia Universitatea Craiova a cucerit titlul, în urmă cu 34 de ani. Mihai Rotaru a anunțat că principalul obiectiv al echipei este să readucă titlul în Bănie, sezonul viitor.

Vizualizări: 11,719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: