S-a stabilit programul meciurilor din Liga 2

Miercuri a fost stabilit programul meciurilor play-off-ului din Liga 2 în urma tragerii la sorți de la sediul FRF. Meciul UTA – Petrolul se joacă în prima etapă, în timp ce Rapid începe la Mioveni, unde a câștigat cu 5-1 în sezonul regulat.

Federația Română de Fotbal a efectuat miercuri, 17 iunie, mult așteptata tragere la sorți pentru stabilirea programului play-off-ului Ligii 2. Mini-turneul de cinci etape decide echipele promovatele în Liga 1 la finalul acestui sezon care se încheie într-un alt mod decât cel hotărât inițial, din cauza pandemiei de COVID-19.

UTA Arad, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, Campionii FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid, primele șase echipe clasate după 24 de etape desfășurate până în momentul suspendării campionatului regulat al Ligii 2, adică exact echipele care și-au și depus dosarul pentru obținerea licenței pentru Liga 1, și-au aflat programul din play-off-ul de cinci etape care stabilește promovatele în Liga 1.

Play-off-ul urmează să înceapă la data de 4 iulie, celelalte date de disputate a etapelor fiind 11 iulie, 18 iulie, 25 iulie și 1 august. Barajul de promovare/menținere în Liga 1 va avea loc în datele de 5 și 9 august. Desfășurarea play-off-ului ar putea suferi modificări din cauza apelului la TAS făcut de UTA. Arădenii contestă la tribunalul de la Lausanne decizia FRF de înjumătățire a punctelor obținute în sezonul ”înghețat” după 24 de etape.

UTA Arad, CS Mioveni și Turris Oltul Turnu Măgurele vor juca, fiindcă s-au clasat pe primele trei poziții în momentul suspendării campionatului regulat, câte trei meciuri pe teren propriu și două în deplasare, în timp ce Campionii FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid au trei meciuri în deplasare și două ”acasă”.

Programul celor cinci etape din play-off-ul Ligii 2 este:

Etapa 1 – 4 iulie 2020

UTA Arad – Petrolul Ploiești

Turris Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeș

CS Mioveni – Rapid

Etapa 2 – 11 iulie 2020

Petrolul Ploiești – Rapid

Campionii FC Argeș – CS Mioveni

UTA Arad – Turris Oltul Turnu Măgurele

Etapa 3 – 18 iulie 2020

Turris Oltul Turnu Măgurele – Petrolul Ploiești

CS Mioveni – UTA Arad

Rapid – Campionii FC Argeș

Etapa 4 – 25 iulie 2020

Petrolul Ploiești – Campionii FC Argeș

UTA Arad – Rapid

Turris Oltul Turnu Măgurele – CS Mioveni

Etapa 5 – 1 august 2020

CS Mioveni – Petrolul Ploiești

Rapid – Turris Oltul Turnu Măgurele

Campionii FC Argeș – UTA Arad

Barajul de promovare/menținere în Liga 1 va avea loc în datele de 5 și 9 august.

Vizualizări: 448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: