S-a urcat băut la volan şi a făcut accident

O echipă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a intervenit sâmbătă de dimineaţă, pe raza localităţii Arcani pentru a scoate o persoană din fiarele contorsionate ale maşinii. Accidentul a fost produs de un argeşean care s-a urcat băut la volan. Poliţiştii cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul soldat cu rănirea unei persoane şi cu avarierea a două autoturisme.

Sâmbătă la primele ore ale dimineţii un participant la trafic a apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a anunţa un accident produs pe raza localităţii Arcani. Un şofer din judeţul Argeş a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit violent cu un autoturism care se deplasa regulamentar şi la volanul căruia se afla o tânără începătoare. În urma impactului, şoferiţa a fost prinsă între fiarele contorsionate, pompierii fiind cei care au reuşit să o scoată din maşină. „Am fost anunţaţi de un accident rutier cu o persoană încarcerată. Ne-am deplasat la faţa locului, ambulanţa deja ajunsese şi îi acorda fetei primul ajutor. Noi am scos-o din maşină pentru că era prinsă între fiare pentru că autoturismul nu este prevăzut cu Airbag-uri. Era conştientă, medicii i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o la spital”, a declarat un plutonier din cadrul Detaşamentului de pompieri Târgu-Jiu.

Poliţiştii ajunşi imediat la faţa locului au făcute cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier şi cine se face vinovat de acesta. „Ne-am deplasat la faţa locului şi din primele cercetări se pare că şoferul Daciei Logan din judeţul Argeş, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism care se deplasa regulamentar. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto care se deplasa regulamentar. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost testatul cu aparatul etilotest şi a rezultat o concentraţie de alcool de 0.62 ml în aerul expirat, peste limita legală. Şoferului i-au fost recoltate şi probe biologice”, a declarat Marius Cărărvan, agent principal SPR Gorj. Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: