A fost bătut de doi tineri pentru că i-a claxonat în trafic

Un taximetrist din Târgu-Jiu a ajuns la spital cu plăgi după ce a fost bătut de mai mulţi tineri, supăraţi că omul i-a claxonat în trafic, după ce îi trecuseră calea. Tinerii, deranjaţi de gestul taximetristului l-au prins în zona gării şi i-au tras o bătaie soră cu moartea. Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Târgu-Jiu şi ulterior a depus şi plângere la poliţie împotriva celor doi bătăuşi.

Târgujianul are 50 de ani şi lucrează de aproximativ 8 ani ca taximetrist. Până noaptea trecută această meserie îi aducea venituri, însă de această dată i-a provocat necazuri. Taximetristul a claxonat un autoturism care i-a tăiat calea şi de aici a început tot scandalul. „Eram de serviciu, iar în sensul giratoriu de la Paralela 45 a intrat fără să se asigure o maşină, am claxonat şi l-am evitat cât am putut, apoi a mers în faţa mea foarte încet şi se făcuse coloană de maşini în spate, toată lumea claxona. La un moment dat l-am depăşit şi am intrat în staţia de taxi de la Gară. Au venit doi şi au început să mă lovească, i-am întrebat ce au cu mine şi mi-au zis că pe ei nu-i claxonează nimeni, că eu nu ştiu cine sunt ei în oraşul ăsta şi m-au bătut“, a povestit omul. „Am fost la poliţie, am depus plângere. Pe unul îl cheamă Ivăniş, iar celuilalt îi ştiu doar porecla, că îi spunea Cara”, a adăugat omul.

După bătaia administrată, taximetristul a ajuns la spital cu multiple traumatisme. „Am primit un pacient, victimă a unei agresiuni în trafic. Prezintă traumatism facial, abdominal şi alte contuzii uşoare. Noi l-am îndrumat spre secţia de Neurologie”, a declarat Liliana Crăciun, medic la UPU.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: