S-a urcat beat la volan şi a accidentat un minor

Un pieton a fost rănit în urma unui accident pe raza comunei Logreşti. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti rutieri ai Poliţiei Oraşului Tg. Cărbuneşti, s-a stabilit că M.N., de 41 ani, din comuna Logreşti, în timp ce conducea un moped pe DN 67 B din direcţia Măru spre Hurezani, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în apropiere de intersecţia cu DJ 675 C, a accidentat un minor de 17 ani, din comuna Logreşti, judeţul Gorj, care se angajase în traversarea părţii carosabile.

Victima, accidentată uşor, a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Tg-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul mopedului este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

♦ La orele 20:00, poliţiştii Poliţiei Comunale Stoina şi Postului de Poliţie  Hurezani au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către S.D., de 43 ani, din Tg.Jiu, despre faptul că în timp ce conducea un autoturism pe raza comuna Hurezani, a fost implicat într-un accident uşor de circulaţie, soldat cu rănirea unui biciclist.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că victima, B.V., de 21 ani, din comuna Hurezani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 662 Totea, din direcţia Totea spre Hurezani, ajungând în intersecţia DN 6 B, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de S.D., şi a fost acroşat de autovehicul.

B.V. a fost transportat la spitalul din Tg. Cărbuneşti în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind externat ulterior.

Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 78

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: