S-au aprobat tarifele pentru bazinul acoperit de înot și Regulamentul de funcționare

Consilierii locali din Târgu Jiu au aprobat Regulamentul de funcționare, întreținere și exploatare a Bazinului de înot didactic amenajat încă de anul trecut în Complexul Sportiv Municipal. În prezent se mai lucrează la amenajări exterioare, alei de acces și parcări.

Printre documentele prezentate consilierilor locali se numără procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor nr. 54261 din 30 septembrie 2022 precum și o Hotărâre de Consiliu Local, nr. 648 din 8 decembrie 2022, prin care s-a declarat bun de interes public acest bazin de înot.

Pe baza acestor documente și a celorlalte avize prezentate, s-a aprobat Regulamentul de funcționare, întreținere și exploatare a Bazinului de înot didactic precum și Tarifele de acces/ utilizare a bazinului.

Hotărârea de Consiliu Local numărul 60 a fost adoptată la finalul lunii februarie, cu 19 voturi pentru și două abțineri.

Conform acestui document bazinul de înot didactic este alcătuit din teren (spații verzi și parcare), construcție (bazin), instalații și dotări aferente care intră în componența sa.

„Bazinul de înot didactic este în proprietatea Municipiului Târgu Jiu și se află în administrarea Consiliului Local, denumit Administrator. Administratorul răspunde de toate activitățile care se desfășoară în cadrul bazei sportive și asigură lucrările de întreținere necesare menținerii în stare normală de funcționare a ansamblului de construcții, instalații și dotări aferente Bazinului de înot didactic”, se arată în Hotărârea de Consiliu Local.

Tot în același document este specificat și programul de funcționare al bazinului, între orele 8 – 24, cu precizarea că între orele 8 – 16 va fi folosit de unitățile de învățământ.

Tot în aceeași hotărâre sunt prezentate și tarifele de intrare la bazin, între 10 și 20 de lei pe oră, dar va exista și un sistem de abonamente mai avantajos pentru cei care vor să meargă mai des la înot.

Galerie foto


Vizualizări: 1,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: