S-au pus în vânzare bilete pentru meciul de baraj de la Craiova

Oficialii Universității Craiova au scos la vânzare biletele pentru barajul de Conference League cu U Cluj. Oltenii au anunțat  cât costă tichetele pentru partida din Bănie și de unde se pot procura.

Costel Gâlcă și-a aflat adversara de la barajul pentru Conference League, iar „alb-albaștrii” s-au mișcat repede și au pus deja biletele la vânzare. Confruntarea decisivă cu U Cluj se va juca duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Alb-albaștrii” au învins Sepsi OSK pe stadionul „Ion Oblemenco”, însă nu a fost îndeajuns încât să se califice direct în preliminariile Conference League. Universitatea Craiova a rămas pe locul trei în play-off și va juca un baraj pentru cupele europene.

U Cluj s-a calificat în urma succesului cu Oțelul Galați și este așteptată pe stadionul „Ion Oblemenco”. Confruntarea dintre cele două formații va avea loc duminică și va fi ultima întâlnire dintre elevii lui Costel Gâlcă și suporteri din sezonul actual.

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru barajul de Conference League și îi îndeamnă pe suporteri să vină pe stadion. Clubul i-a anunțat pe fani și că abonamentele sunt valabile pentru confruntarea cu U Cluj.

„OFICIAL | BILETE LA FINALA PENTRU EUROPA! Pentru Știința, pentru calificarea în Cupele Europene! Duminică, de la ora 20:00, luptăm împreună în barajul pentru UEFA CONFERENCE LEAGUE!

Biletele pot fi achiziționate: Online. Magazinul oficial din Electroputere Mall. Magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”. Partenerii Entertix (librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour). În curând, de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă.

Abonamentele sunt valabile pentru acest joc. Prețurile biletelor: Peluza Nord – 20 RON. Tribuna a II-a – 40 RON. Tribuna I – 60 RON. Tribuna VIP – 125 RON. Închide televizorul și simte atmosfera din Vulcan!”, au anunțat oficial cei de la Universitatea Craiova.

Vizualizări: 1,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: