S-au pus în vânzare biletele pentru Balul de Crăciun

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a pus în vânzare, începând de vineri, biletele pentru Balul dinaintea Crăciunului. Aflat la cea de-a treia ediţie, evenimentul monden pregăteşte o serie de surprize spectatorilor. Şi de această dată, ei vor fi invitaţi să danseze vals pe scenă alături de artiştii teatrului şi de trupa de balet. Ţinuta de gală este obligatorie, iar preţul biletului este 50 de lei.

Târgujienii sunt aşteptaţi şi la acest sfârşit de an la Balul Teatrului „Elvira Godeanu”. Aflat la cea de-a treia ediţie, evenimentul monden va avea loc în data de 22 decembrie, orele 19.00, şi se anunţă încă de acum a fi un spectacol reuşit. Într-un cadru festiv, artiştii teatrului şi trupa de balet condusă de Valeriu Saraolu vor susţine un spectacol care va dura peste trei ore. Nu vor lipsi nici invitaţii speciali care vor susţine recitaluri extraordinare de operă, operetă, colinde şi cover-uri internaţionale: Trupa Distinto, Daniela Vlădulescu, maestrul Vasile Martinoiu şi Maria Gugu.

Ca în fiecare an, spectatorii vor dansa valsuri pe scena teatrului, iar în pauza spectacolului vor putea ciocni cupe de şampanie puse la dispoziţia lor gratuit de către organizatori.  Amfitrionul evenimentului va fi chiar directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, Marian Negrescu. „Balul Teatrului rămâne un eveniment monden care nu a fost egalat până acum la nivelul municipiului Târgu Jiu. Şi de această dată am pregătit o serie de surprize invitaţilor şi cadouri, în special pentru doamne. Spectatorii vor putea asista la un spectacol în care vor fi prezentate dansuri şi tangouri argentiniene conduse de către Valeriu Saraolu. Nu va lipsi nici dansul pe scenă. Aici, spectatorii vor fi invitaţi de către artiştii noştri şi de către trupa de balet. Pe lângă vals, anul acesta, se va putea dansa şi tango. Spectacolul durează peste 3 ore şi avem invitaţi foarte speciali. Cu mare greutate l-am convins să fie prezent alături de noi, sâmbătă seara, şi maestrul Vasile Martinoiu”, a declarat Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu.

Ţinuta de gală este obligatorie, iar preţul unui bilet este de 50 de lei. Potrivit conducerii teatrului, biletele s-au pus deja în vânzare încă de vineri, iar cei care doresc să participe la acest eveniment spectaculos trebuie să grăbească pentru că locurile sunt limitate.     

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: