S-au terminat ajutoarele de la UE

Ajutoarele venite din partea Uniunii Europene pentru târgujienii defavorizaţi au fost epuizate în numai patru zile. Au fost distribuite nu mai puţin de 20 de tone de făină şi peste o tonă de biscuiţi. Zahărul şi laptele praf nu a fost distribuit încă din cauza întârzierilor. O nouă tranşă de alimente va fi livrată începând de azi.

Peste 1.400 de beneficiari şi-au ridicat deja alimentele cu excepţia zahărului şi a laptelui praf şi asta pentru că Direcţia de Protecţie şi Asistenţă Socială a fost anunţată că cele două alimente mai întârzie circa o lună şi jumătate. „Noi am distribuit până acum 20.000 de kg de făină albă, 9.220 kg de mălai, 4.312 kg de paste făinoase şi 1.874 kg de biscuiţi către 1.428 de beneficiari. În ceea ce priveşte zahărul şi laptele praf am fost anunţaţi că durează încă o lună, o lună şi jumătate până când vor fi aduse. Chiar şi cele 1.428 de persoane împreună cu cele de săptămâna viitoare vor trebui să vină din nou pentru zahăr şi lapte atunci când le vom primi”, a declarat Teodora Ciobanu, directoarea Direcţiei de Protecţie Socială.

Reaprovizionarea cu alimente a început chiar de ieri urmând ca pe 10 septembrie să se finalizeze. „Ne-am propus ca din data de 13 septembrie să începem din nou distribuţia, adică să-i anunţăm pe oameni să vină din nou să-şi ridice alimentele. Şi vom continua în această formulă până la finalizarea programului, respectiv 31 decembrie 2010”, a adăugat Teodora Ciobanu.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: